Lirik Lagu Vita Alvia – Loro Pikir

Judul Lagu : Loro Pikir
Penyanyi : Vita Alvia

Lirik Lagu Loro Pikir

dino – dino riko suguhi warang
dino – dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
merosot jeru nancep nong dodo iki

dino – dino riko suguhi warang
dino – dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
merosot jeru nancep nong dodo iki

kahanan njero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir dadi bingung ati
dung sing di anggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewek hang kepeloksoro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio maghe ninggal roso nong njero dodo

dino – dino riko suguhi warang
dino – dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
merosot jeru nancep nong dodo iki

kahanan njero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir dadi bingung ati
dung sing di anggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewek hang kepeloksoro

dadi loro pikir dadi bingung ati
dung sing di anggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewek hang kepeloksoro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio maghe ninggal roso nong njero dodo
sun nerimo dung kelangan welas riko
masio maghe ninggal roso nong njero dodo

Leave a Comment