Lirik Lagu Vita Alvia – Kertas Putih

Judul lagu: kertas Putih
Penyanyi : Vita Alvia

Lirik Lagu kertas Putih

Selembar kertas putih, sun tulis mangsi cemeng
Ugo isun ukir nawi riko demen
Selembar kertas putih, sun tulis mangsi cemeng
Ugo isun ukir nawi riko demen

Selembar kertas putih, ku tulis tinta hitam
Sengaja ku ukir siapa tau kamu suka
Selembar kertas putih, ku tulis tinta hitam
Sengaja ku ukir siapa tau kamu suka

Kalingono yo sing direken
Kalingono riko buang

Koyo mangsing cemeng dienggo coretan
Diapikono sing gelem nyawang
Tepuk tangan selisih sing ono suarane
Koyo welas isun sing riko gape

Selembar kertas putih, sun tulis mangsi cemeng
Ugo isun ukir nawi riko demen

Kalingono yo sing direken
Kalingono riko buang

Koyo mangsing cemeng dienggo coretan
Diapikono sing gelem nyawang
Tepuk tangan selisih sing ono suarane
Koyo welas isun sing riko gape

Koyo mangsing cemeng dienggo coretan
Diapikono sing gelem nyawang
Tepuk tangan selisih sing ono suarane
Koyo welas isun sing riko gape

Leave a Comment