Lirik Lagu Tiket Suargo – Alvi Ananta

Download Lagu Mp3 Tiket Suargo - Alvi Ananta

Alvi Ananta – Tiket Suargo
Artis/Penyanyi: Alvi Ananta
Judul: Tiket Suargo
Album: Lagu Jawa Populer
Tahun: 2019

Lyrics Alvi Ananta – Tiket Suargo

Lirik “Tiket Suargo” oleh Alvi Ananta

Suargo Tansah Mengo Lawange
Dicawisake Kanggo Sopo Wae
Sing Kuat Imane Lan Becik Amale
Rikolo Urip Ono Donyone

Ya Imammarus Liya Sannati
Anta Babullah Himuktamadzi
Fabidun Yaya Wa Akhiroti
Ya Rasulallah Hibukdiyati

Reff I:
Tiket Suwargo Regane Murah
Nanging Akehe Akeh Sing Wegah
Tumindak Becik Abot Lakone
Akeh Godane Lan Rintangane
Sing Kuat Imane Slamet Uripe

Reff II:
Tiket Neroko Regane Larang
Nanging Sing Seneng Kok Pirang-pirang
Tumindak Doso Pancene Gampang
Ojo Turuti Godane Setan
Sing Ngajak Marang Kasengsaran

Leave a Comment