Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga – Didi Kempot

Judul Lagu : Tamba Teka Lara Lunga (Tombo Teko Loro Lungo )
Penyanyi : Didi Kempot

Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga

pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
sing tak suwun ning kono sing ngati-ati
bisaku mung nyawang
dimar jagad sing ning mego
ayang-ayangmu katon ning netro


aku lilo yen kowe rung biso bali
lahir batin aku lilo tak estoni
senajan kangen tenan
rasane ati iki
nganti kapan sirnane pacoban iki


Reff :
tombo teko loro lungo
duh Gusti enggal singkirno
leloro sing wonten negari kulo

tombo teko loro lungo
duh Gusti enggal welaso
paringono welas asih mring kawulo
pingin nyawang wes suwe kowe ra bali
sing tak suwun ning kono sing ngati-ati
bisaku mung nyawang
dimar jagad sing ning mego
ayang-ayangmu katon ning netro

aku lilo yen kowe rung biso bali
lahir batin aku lilo tak estoni
senajan kangen tenan
rasane ono ing ati
nganti kapan sirnane pacoban iki

Reff :

tombo teko loro lungo
duh Gusti enggal singkirno
leloro sing wonten negari kulo
tombo teko loro lungo
duh Gusti enggal welaso
paringono welas asih mring kawulo
paringono welas asih mring kawulo

Leave a Comment