Lirik Lagu Sampek Tuwek – Denny Caknan

Judul Lagu : Sampe Tuwek
Penyanyi : Denny Caknan

Lirik Lagu Sampek Tuwek

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Reff:
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Hu-whoa-ah
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Reff:
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe uripku, oh, mesem saben bengi

Leave a Comment