Lirik Lagu NDX AKA – Konco Musiman

Judul Lagu :  Konco Musiman
Penyanyi : NDX AKA

Lirik lagu Konco Musiman

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Susah seneng tak kancani
Tibo tangi tak tulungi
Mbiyen takone posisi
Saiki kowe ning ngendi
Dumeh sugih terus lungo
Lali karo konco konco
Aku ono pas rekoso
Kowe lungo pas wis mulyo
Rokok entek yo cupitan
Madang angkring yo kembulan
Pendak dino ngalor ngidul
Bingung golekke utangan
Saiki uripmu penak
Lali karo konco cerak
Lagi sugih anyaran
Polahmu uwis macak sengak

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra miker sedulure
Ra miker kekancane

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Saiki kowe lungani
Rugi aku le nulungi
Rugi aku le ngancani
Balesanmu koyo tai
Ibarate kowe kere
Saiki wis munggah bale
Konco susah perjuangane
Saiki dilalekke
Kelingan ra pas atimu
Dilarani dadi cidro
Kowe sambat ro sopo
Nek udu karo konco konco
Wis pedhot tekan semene
Kekancane sedulure
Aku ora butuh konco
Model asu koyo kowe

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra miker sedulure
Ra miker kekancane

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Leave a Comment