Lirik Lagu Mala Agatha – Aku Dewean

Judul lagu : Aku dewean
Penyanyi : Mala Agatha

Lirik  lagu Aku Dewean

Sepine wengi
Aku ngenteni
Perihe ati
Sing tak rasakne

Tanpo sebab kowe
Ninggal aku dewean ono kene

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Di saat kau butuhkan

Kowe mung teko nggawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkan aku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe
Mergo neng kono kowe ono liyane
Aku permisi cukup semene wae

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Di saat kau butuhkan

Kowe mung teko nggawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkan aku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe
Mergo neng kono kowe ono liyane
Aku permisi cukup semene wae

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe
Mergo neng kono kowe ono liyane
Aku permisi cukup semene wae

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Di saat kau butuhkan

Leave a Comment