Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati

Judul Lagu : Ikhlas Ngenteni
Penyanyi : Woro Widowati

Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelalekake sak kabehane
Tansah bungah rasane
iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Pertama weruh kowe 
Esemmu ngelalekake sak kabehane
Tansah bungah rasane
iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
Kowe ra ngerti 
Opo kabeh seng wes tak lakoni
Senadyan kowe milih lungo karo ,liyane
Aku ikhlas ngenteni kowe
Aku ikhlas ngenteni kowe

Leave a Comment