Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Ikhlasno

Download Lagu Mp3 Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Happy Asmara – Tak Ikhlasno
Artis/Penyanyi: Happy Asmara
Judul: Tak Ikhlasno
Album: Single Terbaru
Tahun: 2019

Lyrics Happy Asmara – Tak Ikhlasno

Lirik “Tak Ikhlasno” oleh Happy Asmara

sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

Happy Asmara – Tak Ikhlasno [OFFICIAL VIDEO]

Leave a Comment