Lirik Lagu Goblok – NDX AKA

Judul Lagu : Goblok
Penyanyi : NDX AKA

Lirik Lagu Goblok

kok aku iso nganti goblok koyo ngene
nangismu karo aku bahagiane ro liane
bola bali.. ati mbok larani
nanging kowe tetep tak tresnani..

roso sayangku tak setel ra kejeron
ketimbang soyo ajur
aku mundur alon alon
wis tak loske.. kowe ro liyane
pancen kabeh iki wis dadi dalane..

rasane atiku
loro yen kelingan janji janji
mbiyen ngomonge tresno
eh jebule mung ngapusi
pisan pindo tak ngapuro
ping telu ro wong liyo
ping papat malah lungo
asssh atiku wis kulino
dilarani bola bali ngopo tak baleni
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
aku pengen lali kepiye carane
duh Gusti atiku ambyar rasane

Reff:
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
nangismu karo aku bahagiane ro liane
bola bali.. ati mbok larani
nanging kowe tetep tak tresnani..

roso sayangku tak setel ra kejeron
ketimbang soyo ajur
aku mundur alon alon
wis tak loske.. kowe ro liyane
pancen kabeh iki wis dadi dalane..

wis hop stop aku rakuat tenan
nglakoni tresno iki rasane dadi edan
saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
tok jileh nggo bersandar
nek wis mari ninggal aku

tangis air matamu ku balas dengan cinta
tapi kasih sayangku
kau balas dengan luka
cidro ning ati iki ben tak tambani
tulong kowe lungo wae
please don’t back to me..

teko ku.. nglarani atimu
lungoku.. nggawe tangise sliramu..
sepurane.. kabeh iki salahku..
opo ra.. iso dibaleni
cerito.. tresno koyo wingi
janjiku.. bakal tak tresnani
kowe.. tekane mati..

Reff:
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
nangismu karo aku bahagiane ro liane
bola bali.. ati mbok larani
nanging kowe tetep tak tresnani..

roso sayangku tak setel ra kejeron
ketimbang soyo ajur
aku mundur alon alon
wis tak loske.. kowe ro liyane
pancen kabeh iki wis dadi dalane..

Leave a Comment