Lirik Lagu Dory Harsa – Wes Cukup

Judul Lagu : Wes Cukup
Penyanyi : Dory Harsa

Lirik Lagu Wes Cukup

wis cukup nggonmu gawe
gawe loro atiku
wis cukup nggonmu gawe
gawe nangis mripatku
tak tompo ora popo

aku ra loro ati karo kowe
senadyan aku kerep tok larake
mung siji wedi tak pikirake
aku ojo nganti ditinggalke

bebasan nangis ora metu iluhku
nangis nangise roso tresnaku
bebasan loro suwe ora ketemu
marine yen kowe ra ninggal aku

wis cukup nggonmu gawe, gawe loro atiku
oh wis cukup nggonmu gawe, gawe nangis mripatku
tak tompo ora popo

Leave a Comment