Lirik Lagu Dory Harsa – Sak Ora Orane

Judul Lagu : Sak Ora Orane
Penyanyi : Dory Harsa

Lirik Lagu Sak Ora Orane

Saben bengi aku ora biso turu
Kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra cerito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku
Aku sing mbok gawe lara
Isih kroso, natu mbekas ning dada

Reff:
Sak ora-orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora-orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Leave a Comment