Lirik Lagu Dory Harsa – My Love

Judul Lagu : My Love
Penyanyi : Dory harsa

Lirik Lagu My Love

rangkulen awakku iki
turuo ning omah iki
ning kamar wis tak cepak’i
nganti esuk ojo bali
kancanono aku iki

ning njobo langite mendung
banyu udane wis medun
ra pethuk wis pirang tahun
yen kowe lungo aku bingung

aku kangen ngalemmu oh my love
eling naliko yen mapan turu
rasane ngantuk sing ono mripatku
nanging rabiso merem yen adoh karo sliramu

rangkulen awakku iki
turuo ning omah iki
ning kamar wis tak cepak’i
nganti esuk ojo bali

Leave a Comment