Lirik Lagu Abah Lala – Aku Sing Berjuang

Download Lagu Mp3 Abah Lala - Aku Sing Berjuang

Abah Lala – Aku Sing Berjuang
Artis/Penyanyi: Abah Lala
Judul: Aku Sing Berjuang
Album: Single Terbaru
Tahun: 2019

Lyrics Abah Lala – Aku Sing Berjuang

Lirik “Aku Sing Berjuang” oleh Abah Lala

Ojo ngiro aku
Ora eling karo kowe
Aku kerjo esuk sampek bengi
Nganti lali dino

Semangatku uripku
Yen mung ono sliramu
Kowe sing paling tak sayang
Aku janji berjuang

Bakal tak buktekne
Nganggo usaha
Lan tetes keringetku

Rekoso aku nyambut gawe
Riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
Ngertenono aku sayang
Uwis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran

Ojo ngiro aku
Ora eling karo kowe
Aku kerjo esuk sampek bengi
Nganti lali dino

Semangatku uripku
Yen mung ono sliramu
Kowe sing paling tak sayang
Aku janji berjuang

Bakal tak buktekke
Nganggo usaha
Lan tetes keringetku

Rekoso aku nyambut gawe
Riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
Ngertenono aku sayang
Sing wis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran

AKU SING BERJUANG – ABAH LALA (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

Leave a Comment