Lirik Lagu Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji

Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal JanjiArtis/Penyanyi: Nella KharismaJudul: Tanjungmas Ninggal Janji (Dipopulerkan oleh Didi Kempot)Album: Lagu Dangdut PopulerTahun: 2019 Lyrics Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji Lirik “Tanjungmas Ninggal Janji” oleh Nella Kharisma bebasan koyo ngenteniudan ning mongso ketigonajan mung sedelo ora dadi ngopopenting iso ngademke ati semono ugo rasane atikumung tansah nunggu tekamura kroso … Read more Lirik Lagu Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji

Lirik Lagu Didi Kempot – Kangen Suroboyo

Didi Kempot – Kangen SuroboyoArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Kangen SuroboyoAlbum: Single Dangdut TerbaruTahun: 2019 Lyrics Didi Kempot – Kangen Suroboyo Lirik “Kangen Suroboyo” oleh Didi Kempot kemulono nganggo selimut tresnamuneng suroboyo tak tunggu tekamusing tak sawang neng angkosomung kowe dudu wong liyo muliyo sewengi nemoni akugowonen neng kene roso kangenmungawe awe neng ngimpenkumung kowe sing … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Kangen Suroboyo

Lirik Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Denny Caknan – Tanpo TresnamuArtis/Penyanyi: Denny Caknan Judul: Tanpo TresnamuAlbum: Single Lagu TerbaruYear: 2019 Lyrics Denny Caknan – Tanpo Tresnamu Lirik “Tanpo Tresnamu” oleh Denny Caknan biyen seneng bareng karo kowebiyen susah tetep karo kowesaiki wes bedo, kowe ro wong liyongambyarno ngimpiku nyanding sliramu opo kudu pasrah kahananekudu nrimo karo putusanesak tenane ati iki ora … Read more Lirik Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Lirik Lagu Didi Kempot – Podho Indonesia Ne

Didi Kempot – Podho Indonesia NeArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Podho Indonesia NeAlbum: Single Lagu BaruTahun: 2019 Lyrics Didi Kempot – Podho Indonesia Ne Lirik “Podho Indonesia Ne” oleh Didi Kempot Hati boleh panasKepala harus dinginWis ojo digagasMengko marakke pusing Yen atine angetBathuke kude anyepOjo podho usregMengko marakke mumet Penak ora penakYo dipenak-penakeSenang opo oraYo diseneng-senengke … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Podho Indonesia Ne

Lirik Lagu Happy Asmara – Sambel Terasi

Lirik Lagu Sambel Terasi Tresnomu sederhana Nggarai ku smakin cinta Ibarat sambel trasi Ra mbejaji tapi nagihi Tresnomu sederhana Nggarai ku smakin cinta Ibarat sambel trasi Ra mbejaji tapi nagihi Tresnoku moh ilang Cukup neng kowe sayang Ojo neng ngendi endi Bakale kita rabi Mantepno atimu Slalu sayang kamu Oh bebebku Uwes tak syarati nggawe … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Sambel Terasi

Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Ati Dudu Wesi ojo sak penakmu kowe ngelarani ojo sak gampangmu kowe ngobral janji nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci wes tak perjuangke seng mbok karepke ning nyatane tresno tok anggep raono aku iso lungo yen mbok sio-sio timbang soyo loro ati iki dudu soko wesi sek raiso sabendino mbok larani keloro-loro … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Didi Kempot – Kapusan Janji feat Yuni Shara

Lirik Lagu Kapusan Janji Ning opo ono tresno Yen kudu pisahNing opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loroAku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowoNing opo Kowe janji Yen mung ngapusiNing opo Kowe nong ati Yen mung ngelaraniTresnomu uwis ilang garing kegowo anginYen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin Reff … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Kapusan Janji feat Yuni Shara