Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Happy Asmara – Tak Lalekne KoweArtis/Penyanyi: Happy AsmaraJudul: Tak Lalekne KoweAlbum: Single Lagu Dangdut TerbaruYear: 2019 Lyrics Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe Lirik “Tak Lalekne Kowe” oleh Happy Asmara Salam balik kanggo kowe sing tau ning atiPiye kabarmu saikiOpo iseh kelingan kowe ngelaraniKadung jerune riku mencintai Dirimu sepenuh hati, sepenuh cintaTapi mengapa kau pergiTak … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Ikhlasno

Happy Asmara – Tak IkhlasnoArtis/Penyanyi: Happy Asmara Judul: Tak IkhlasnoAlbum: Single TerbaruTahun: 2019 Lyrics Happy Asmara – Tak Ikhlasno Lirik “Tak Ikhlasno” oleh Happy Asmara sepine wengi iki ngeridu atiseng tansah kelingan sliramukowe ninggal aku ademe howo ikinggowo loro sing kang nyotomergo nyawang kowegandeng karo liyane yen pancen iki uwes gariseaku ikhlas lahir batinekabeh kudu … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Ikhlasno

Lirik Lagu Happy Asmara – Sambel Terasi

Lirik Lagu Sambel Terasi Tresnomu sederhana Nggarai ku smakin cinta Ibarat sambel trasi Ra mbejaji tapi nagihi Tresnomu sederhana Nggarai ku smakin cinta Ibarat sambel trasi Ra mbejaji tapi nagihi Tresnoku moh ilang Cukup neng kowe sayang Ojo neng ngendi endi Bakale kita rabi Mantepno atimu Slalu sayang kamu Oh bebebku Uwes tak syarati nggawe … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Sambel Terasi

Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Ati Dudu Wesi ojo sak penakmu kowe ngelarani ojo sak gampangmu kowe ngobral janji nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci wes tak perjuangke seng mbok karepke ning nyatane tresno tok anggep raono aku iso lungo yen mbok sio-sio timbang soyo loro ati iki dudu soko wesi sek raiso sabendino mbok larani keloro-loro … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Sawang Karo Mesem

Lirik Lagu Tak Sawang Karo Mesem po.. raono coro liyo.medot roso.. tanpo nggawe gelo..sak ora orane.. aku tau mok sayangngisi atimu sing lagi bimbang..po.. wis mantep atimu..ninggal aku.. milih dia yang baru..mengko liyo dino.. yen ra nemu senengtak jaluk ojo bali ning atiku..gur tak sawang karo mesemcaramu ninggal aku..pamer kemesraan ning ngarep motoku..po.. wis mantep … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Sawang Karo Mesem

Lirik Lagu Happy Asmara – Paringono Sabar

Lirik Lagu Paringono Sabar Opo kowe wes ora kelinganKaro janjimu naliko pacaranRa bakal ninggalke senadyan akeh pacobanAngon roso sayang nganti ing pelaminanJebul janjimu ra biso di guguWes tak pasrahke urip lan matikuJanjimu biyen ora bakal ninggalkeNanging nyatane, janjimu amung ing lambeReff:Duh gusti, senadyan sampun bubar,paringono sabar, gusti ampun ngantosambyarLakonku, Sing wes kesel berjuang, sing weskebacut … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Paringono Sabar

Lirik Lagu Happy Asmara – Loro Pikir

Judul Lagu :  Loro PikirPenyanyi : Happy Asmara Lirik Lagu Loro Pikir dino dino riko suguhi warahdino dino sing tau riko sayangroso ngersulo ngemuli njero atikeroso jeru nancep nong dodo ikidino dino riko suguhi warahdino dino sing tau riko sayangroso ngersulo ngemuli njero atikeroso jeru nancep nong dodo ikikahanan jero ati riko gawe sepisampek sing … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Loro Pikir

Lirik Lagu Happy Asmara – Keno Gudho

Judul Lagu : Keno GudhoPenyanyi : Happy Asmara Lirik Lagu Keno Gudho Nalikane dek jaman semonoTresnamu setyo lan tuhuAnane mung tansah ngalembonoSasat ora nate cidro*Mulo aku tansah animbangiTresnaku ginowo matiOra ono lintang kang sumunarAmung ndiko pepujankuSlirahmu pamit tugas ngayahiMring rahayu ne sesamiNggonku muji kariyo basukiSok kapan anggonmu baliPeteng dedet rasane atikuBareng keprungu kabarmuNyatane seng kondor … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Keno Gudho

Lirik Lagu Happy Asmara – Ojo Nesu nesu

Judul Lagu : Ojo Nesu NesuPenyanyi : Happy Asmara Lirik Lagu Ojo Nesu Nesu Ojo nesu nesu sayangkuOjo dumeh dumeh cintakuGawe awak loro cepet tuoMangkane ojo nggresuloTak elus elus kene sliramuSenderno turu ning pundakkuKowe tak tresno lan tak jogoSenengku wis tekan dodoTresno jalaran soko kulinoKebacut aku wis raiso lungoSansoyo nambah cinta sing tak rosoRa pengen … Read more Lirik Lagu Happy Asmara – Ojo Nesu nesu