Lirik Lagu Didi Kempot – Kangen Suroboyo

Didi Kempot – Kangen SuroboyoArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Kangen SuroboyoAlbum: Single Dangdut TerbaruTahun: 2019 Lyrics Didi Kempot – Kangen Suroboyo Lirik “Kangen Suroboyo” oleh Didi Kempot kemulono nganggo selimut tresnamuneng suroboyo tak tunggu tekamusing tak sawang neng angkosomung kowe dudu wong liyo muliyo sewengi nemoni akugowonen neng kene roso kangenmungawe awe neng ngimpenkumung kowe sing … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Kangen Suroboyo

Lirik Lagu Didi Kempot – Podho Indonesia Ne

Didi Kempot – Podho Indonesia NeArtis/Penyanyi: Didi Kempot Judul: Podho Indonesia NeAlbum: Single Lagu BaruTahun: 2019 Lyrics Didi Kempot – Podho Indonesia Ne Lirik “Podho Indonesia Ne” oleh Didi Kempot Hati boleh panasKepala harus dinginWis ojo digagasMengko marakke pusing Yen atine angetBathuke kude anyepOjo podho usregMengko marakke mumet Penak ora penakYo dipenak-penakeSenang opo oraYo diseneng-senengke … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Podho Indonesia Ne

Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Ati Dudu Wesi ojo sak penakmu kowe ngelarani ojo sak gampangmu kowe ngobral janji nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci wes tak perjuangke seng mbok karepke ning nyatane tresno tok anggep raono aku iso lungo yen mbok sio-sio timbang soyo loro ati iki dudu soko wesi sek raiso sabendino mbok larani keloro-loro … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Ati Dudu Wesi (feat Happy Asmara)

Lirik Lagu Didi Kempot – Kapusan Janji feat Yuni Shara

Lirik Lagu Kapusan Janji Ning opo ono tresno Yen kudu pisahNing opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loroAku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowoNing opo Kowe janji Yen mung ngapusiNing opo Kowe nong ati Yen mung ngelaraniTresnomu uwis ilang garing kegowo anginYen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin Reff … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Kapusan Janji feat Yuni Shara

Lirik Lagu Didi Kempot – Ojo Ping Telu

Lirik Lagu Ojo Ping Telu sepisan kowe ngelarani atikutanganku ngelus dodoping loro kowe ngiris-ngiris atikuisih tak ngapuroyen nganti ping telu kowe ngapusisumpah aku ra lilocukup semene, semene waewis cukup semenewis wiwit biyen jujur aku wis kondosopo aku ikiwis wiwit biyen jujur aku ceritoaku ra ngapusinanging saiki kowe gawe larangelarani aku ikicukup semene, semene waewis cukup … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Ojo Ping Telu

Lirik Lagu Didi Kempot – Ninggal Tatu

Lirik Lagu Ninggal Tatu ning ngopo ra ceritoyen kowe wes ra tresnoyen kowe malah lungoninggal tatu ning dodorasane ati iki koyo keno mowobarang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyojanjine ngancaninganti tekane matining nyatane janjimukuwi mung kari janjipanase geni ra koyo panase atisak uwise ngerti kowe ning aku ngapusikowe tak sayang-sayang saiki malah ngilangtresnamu karo aku … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Ninggal Tatu

Lirik Lagu Didi Kempot – Prawan Kalimantan

Lirik Lagu Prawan Kalimantan Rino wengi tansah kelinganPerawan ayu kalimantanBantal guling tak sayang-sayangNganti koyo wong kedananCempedak mas duduk nongkoBiyen cedak ra wani kondoNgopo sliramu luputTinggal muleh ra kondo-kondoSabendino aku ngelamunTekan omah atiku bingungJane tresno ra wani nembungRasane koyo wong linglungWangi-wangi banyune sabunTak rewangi adus kungkumTresnaku ra bakal alumTak enteni yen sampean purunAduh pak’e mak’e aduhHati … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Prawan Kalimantan

Lirik Lagu Didi Kempot – Jambu Alas

Lirik Lagu Jambu Alas Kelingan manis esemeTrus kelingan ramah gemuyuneTresno lan kasih, kasih sayangeKarep atiku klakon dadi bojoneSayange wes nduwe bojoNanging aku, aku wes kadung tresnoNelongso rasaneng atiYen aku ra klakon melu nduweniReff:Jambu alas kulite ijoSing digagas wes duwe bojoAda gula ada semutDurung rondho ojo direbutSumpah ning batinYen kula tidak dikawinTekade ngatiOra bakal luruh gantiSumpah … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Jambu Alas

Lirik Lagu Didi Kempot – Kalung Emas

Lirik Lagu Kalung Emas Kalung emas sing ono gulumuSaiki wis malih dadi biruLuntur koyo tresnamu, luntur koyo atimuSaiki kowe lali karo akuKalung emas kuwi biyen tak tukuTak pasrahke mung kanggo sliramuGedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramuRa nyono kowe lali karo akuLoro atiku, atiku keloro-loroRasane nganti tembus ning dodoNangisku iki mergo kowe sing njalariKebangeten opo … Read more Lirik Lagu Didi Kempot – Kalung Emas

Lirik Lagu Didi kempot – kangen Nickerie (Feat Dory)

Lirik Lagu Kangen Nickeri Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono NickerieTak nyanyike lagu iki, kangen sliramuSepine wengi ikiNeng kene aku ngenteniKesuwen-suwene wis pirang sasiNeng Nickerie kowe ra baliOpo aku salahNaliko urip sak omahRembulan sing ngilo ono segoroPadhangono ati kuloPujaan hatiku ra teko-tekoNeng Nickerie lali kuloOpo aku salahNaliko urip sak omahAku nangis, aku kangenJanjine biyen kowe senengNeng … Read more Lirik Lagu Didi kempot – kangen Nickerie (Feat Dory)