Lirik Lagu Abah Lala – Aku Sing Berjuang

Abah Lala – Aku Sing BerjuangArtis/Penyanyi: Abah Lala Judul: Aku Sing BerjuangAlbum: Single TerbaruTahun: 2019 Lyrics Abah Lala – Aku Sing Berjuang Lirik “Aku Sing Berjuang” oleh Abah Lala Ojo ngiro akuOra eling karo koweAku kerjo esuk sampek bengiNganti lali dino Semangatku uripkuYen mung ono sliramuKowe sing paling tak sayangAku janji berjuang Bakal tak buktekneNganggo … Read more Lirik Lagu Abah Lala – Aku Sing Berjuang

Lirik Lagu Gede Roso – Abah Lala

Judul Lagu : Gede rosoPenyanyi : Abah Lala Lirik Lagu Gede roso Kudu piye maneh anggonku mbuktikkeTresno iki tulus ra mung nggo dolananWes tak perjuangke nganti bingung kudu piyePengenku mung siji nyenengke atimu Harus bagaimana lagi diriku membuktikanCinta ini tulus tidak hanya untuk mainanSudah ku perjuangkan sampai bingung harus bagaimanaKeinginanku hanya satu membahagiakan hatimu Opo … Read more Lirik Lagu Gede Roso – Abah Lala